Rabu, 13 Agustus 2014

Viime aikoina olemme

Viime aikoina olemme järkyttyneitä pilviin hintoja jengkol, maku-se on todella kyllä ​​kebangetan jengkol hinnat niin korkealla. Jengkol tunnetaan elintarvikkeiden ihmisiä, monista polkupyörätaksi kuljettajat virkamiehille, jotka haluavat patoihin jengkol. Jos olet saatavilla warteg tuh ehdottomasti patoihin jengkol.Sesuai lakien klassisen taloustieteen, kun kysyntä on suuri ja tarjonta on rajallinen, hinta nousee automaattisesti. Jengkol itse usein kohteena pilkan, mutta eivät vaikuta edun yleisön syömään.

Äskettäin raportoitiin jengkol hinnat nousivat, joiden hinta ylittää kanan lihaa, kananmunia ja muita elintarvikkeita. Vuonna Bekasi, esimerkiksi hinta näistä palkokasvien hedelmien saavuttaa Rp 50000 kilolta, jopa 100 prosenttia normaalihinnasta Rp 25000 per kilogram.Harga jengkol on jopa korkeampi kuin hinta kananlihaa kattilan. Pulau Tidung Mukaan kauppaministeriö, toukokuussa 28, hinta kanan kattilan markkinoilla on Rp 26122 kilolta.

Vaikka hinta kananmunien Rp 35127 kilolta. Suuri eikö? Viimeksi olimme järkyttyneitä pilviin hinnat jengkol, maku-se on todella kyllä ​​kebangetan jengkol hinnat niin korkealla. Jengkol tunnetaan elintarvikkeiden ihmisiä, monista polkupyörätaksi kuljettajat virkamiehille, jotka haluavat patoihin jengkol. Jos olet saatavilla warteg tuh ehdottomasti patoihin jengkol.Sesuai lakien klassisen taloustieteen, kun kysyntä on suuri ja tarjonta on rajallinen, hinta nousee automaattisesti. Jengkol itse usein kohteena pilkan, mutta eivät vaikuta edun yleisön syömään.

Huolimatta melko korkea hinta, mutta vakavasti jengkol viljely voi vielä harvinaista jumpai.Sebagai kasveja kotoisin trooppisilla alueilla sato jengkol sopivampi istutetaan alanko. Jengkol kasvit vaativat korkeaa säteilyä koko päivän, joten varmista ettet viljelyalasta jengkol auringonvalolta. Lisäksi puu jengkol vaativat korkeaa vesihuolto, joka on myös seurannut riittävän kosteuspitoisuus. Jengkol puita, jotka voidaan istuttaa mihin tahansa adaptatif tarpeeksi, niin kauan kuin se on lähellä veden lähteistä.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar